For efterskoler, skoler og institutioner

Giv elever, beboere og medarbejdere effektive redskaber til takle trivselskriser og mentale udfordringer sammen og hver for sig

Vi står midt i en trivselskrise. Det berører os dybt. Heldigvis kan vi gøre noget. Derfor har vi sat os for at tilbyde en helt særlig indsats, når det gælder efterskoler, skoler, institutioner og det private erhvervsliv. Og særligt de helt unge mennesker lægger os på sinde. Her er så meget liv på spil og så meget at hente ved en relativ lille indsats. De unge fortjener i den grad et lettere, tryggere og mere bekymringsfrit liv. Det vil vi gerne bidrage til i Metahuset.

Sådan hjælper vi efterskoler, skoler og institutioner

Som efterskole, skole eller institution har du ansvaret for dine elever, beboere og ansatte. Det er et stort ansvar. Ofte skal der ikke så meget til, før det tipper den forkerte vej. Stress, angst, depression og mistrivsel er et stort problem mange steder.
Heldigvis kan vi gøre noget. For det skal være fedt at gå i skole eller på arbejde. Lad os sammen give jer redskaberne til at takle trivselskriser. Det fortjener I.

Du kan læse mere om vores forskellige tilbud

Forløb for skoler og institutioner

Uanset om du arbejder på en efterskole, en erhvervsudannelse eller et opholdssted, så kan der hurtigt opstå trivselsproblemer. Unge mennesker er seje. Men de er også sårbare og har brug for hjælp, så de ikke står alene. Med et foredrag, en workshop eller forløb kan vi give de unge mennesker redskaber og øvelser, der gør dem i stand til at skabe en hverdag med færre bekymringer og masser af gejst for livet og dagen i morgen.

Læs mere om vores foredrag, forløb og workshops for unge

Uddannelse af undervisere og pædagogisk personale i metakognitiv
pædagogik (MKP)

Vi tilbyder uddannelse af pædagogisk personale eller undervisere i, hvordan de kan benytte MKP (Metakognitiv Pædagogik) i deres daglige arbejde med børn og unge.
Uddannelsesforløbet gennemgår alt, hvad hver enkelt kursist har brug for at vide for at være godt klædt på til det pædagogiske arbejde med effektive metakognitive redskaber.

Hjemmesiden er under opdatering, men du vil meget snart kunne læse mere om metakognitiv pædagogik og uddannelsesforløbet .

Hvad er metakognitiv psykologi egentligt, og hvorfor er det sĂĄ effektivt?

Institutioner og redskaber til takle trivselskriser i hverdagen

Vi har en kæmpe ja-hat på, når det gælder den metakognitive metode. Metakognitiv psykologi er en moderne, evidensbaseret tilgang inden for psykoterapi, der anvendes til at behandle psykiske udfordringer som stress og depression. Målet for os som metakognitive terapeuter er at reducere den tid, vores klienter bruger på bekymringer og overanalyse ved at hjælpe vedkommende med at udvikle nye strategier til at håndtere negative tanker.

Læs mere om den metakognitive metode og få metakognitive øvelser Den Metakognitive metode.