På udkig efter en stressterapeut og coach (Vejle og omegn)?

Mød din metakognitive terapeut- og coach (Vejle og omegn)

På udkig efter en stressterapeut og coach (Vejle og omegn)

De fleste kommer til os med blandt andet stress, angst, søvnløshed, depression, lavt selvværd eller spiseforstyrrelse. Vi vil også gerne hjælpe dig, hvis du er på udkig efter en metakognitiv terapeut- eller coach i Vejle og Omegn.

Det er vores største mission at hjælpe dig af med dine bekymringer og hjælpe dig til at skabe et lettere liv mentalt. Det gør vi dagligt for vores klienter i huset. Det vil glæde os også at hjælpe dig.

Brug for hjælp hurtigt? Vi er her for dig.

Book en gratis forsamtale med en af os lige her

Vi er et stærkt team af certificerede coaches og terapeuter i et trygt hus

Uanset om du møder os samlet eller hver for sig, vil du opleve en meget uhøjtidelig stemning og en afslappet atmosfære i huset. Vi ved, at du kommer med alvorlige problemer. Det betyder derfor også meget for os, at både du som vores klient, men også os som terapeuter, slapper af og føler os trygge her i huset.

Som professionelle vægter vi viden, evidens, evaluering og udforskning af nye teknologier og værktøjer inden for det metakognitive felt højt. Vi har hver især vores styrker og særlige fokusområder, men uanset, hvem af os, du møder, vil du opleve vores store passion for at hjælpe mennesker med at skabe et lettere og mere bekymringsfrit liv ved hjælp af den metakognitive metode.

Herunder kan du læse lidt mere om nogle af de terapeuter, du møder i huset.

På udkig efter en stressterapeut og coach (Vejle og omegn)?

Metahuset Anette Birkegaard

Anette Birkegaard

Metakognitiv terapeut

Hej, dejligt at se dig her. jeg vil gerne fortælle lidt om min baggrund, der er fyldt med læring og udvikling. I 2011 fuldførte jeg min uddannelse som socialpædagog, og siden da har jeg dedikeret mig til arbejdet inden for det socialpædagogiske felt. Min passion ligger i at støtte og hjælpe en bred vifte af mennesker, herunder unge med sociale og psykiske udfordringer, flygtninge og voksne med psykiske lidelser.

I 2014 udvidede jeg mine færdigheder ved at gennemføre en uddannelse som coach i narrativ samtale ved DISPUK. Jeg har også opnået ekspertise inden for traditionelle kognitive metoder.

I 2017 blev jeg introduceret til den metakognitive tilgang gennem et kursus, og siden da har jeg integreret denne tilgang i mit arbejde som en dybt værdifuld pædagogisk metode.

Min rejse mod at styrke menneskers mentale velvære førte mig til Neokognitiv Institut i 2019, hvor jeg fuldførte uddannelsen som metakognitiv terapeut. Jeg er nu stolt over at kunne kalde mig “Certificeret neokognitiv terapeut med ekspertise inden for metakognitiv terapi.”

Siden 2019 har jeg haft fornøjelsen af at drive Metahuset i Vejle. Her anvender jeg den metakognitive metode til at hjælpe mennesker, der oplever psykisk mistrivsel. Jeg tilbyder mine tjenester både til private individer og erhvervslivet, og min målsætning er altid at skabe en tryg og støttende atmosfære for dem, jeg arbejder med.

Du er velkommen til at booke en gratis forsamtale med mig lige her.

Heidi Brandt Leth

Metakognitiv stresschoach

Hej. Jeg er Heidi, og jeg er metakognitiv stresscoach her i metahuset. Min historie begynder i 2003, hvor jeg blev uddannet lærer. Igennem det meste af min karriere har jeg arbejdet på to forskellige interne skoler på socialpædagogiske opholdssteder.

I dag underviser jeg på Syddansk Erhvervsskole inden for kommunikations- og dannelsesfag. Her fungerer jeg også som SPS (Specialpædagogisk Støtte), hvor jeg støtter elever med diagnoser eller andre udfordringer, så de kan forfølge deres uddannelse på lige fod med deres medstuderende.

Min dybeste indsigt om mennesker, livsbetingelser og sårbarheder har jeg opnået gennem de unge mennesker, jeg har mødt i mit arbejdsliv. Jeg er ydmyg og taknemmelig for den tillid, de har vist mig.

Ud over min læreruddannelse har jeg også udvidet mine kompetencer. Jeg har uddannet mig inden for kognitiv terapi, personlighedsforstyrrelser og enneagrammet (personlighedstyper).

I 2019 blev jeg præsenteret for den metakognitive metode, og i 2021 blev jeg certificeret som metakognitiv stresscoach. Min målrettede uddannelse og erfaring gør mig i stand til at tilbyde dig støtte og vejledning, hvis du står over for udfordringer idit liv.

Du er velkommen til at booke en gratis forsamtale med mig lige her.

Metahuset Heidi Brandt Leth
Metahuset Rut Kappel Kristiansen

Rut Kappel Kristiansen

Metakognitiv stresscoach

Hej. Jeg er Rut, og jeg er metakognitiv stresscoach her i Metahuset. Min vej hertil harværet både givende og lærerig, og jeg vil gerne fortælle lidt mere om det, så du ved, hvem jeg er.

Jeg er uddannet pædagog og har arbejdet som skolepædagog siden år 2000.

Min passion har altid været at hjælpe og støtte andre mennesker, så de kan opnå større selvtillid og finde glæde i livet.

Jeg har også dykket ned i videreuddannelse, herunder et diplommodul i inklusion og pædagogisk faglighed. Desuden har jeg haft æren af at facilitere kurser om trivselsarbejde for lærere og pædagoger, der arbejder på skoler gennem CFU (Center for Undervisningsmidler).

I 2020 blev min nysgerrighed vakt for den metakognitive stressterapi, da jeg på nærmeste hold oplevede, hvilken afgørende forskel denne metode kunne gøre for en person, der tidligere havde forsøgt traditionelle psykologiske tilgange uden den ønskede effekt.

Jeg besluttede mig for at dykke dybere ned i den metakognitive metode. Nu er jeg certificeret som metakognitiv stresscoach ved Neokognitivt Institut. Jeg anvender denne ekspertise både i mit daglige arbejde som pædagog og som stresscoach her i Metahuset. Mit største ønske er at udbrede den metakognitive metode og hjælpe andre, der føler sig fanget i deres egne tankemønstre og oplever en ubalance i deres mentale velbefindende.

Du er velkommen til at booke en gratis forsamtale med mig lige her.

For private

Vi hjælper vores klienter med at blive bekymringsfrie og skabe et lettere liv mentalt.

Når du kommer hos os, vil du oftest møde os lette om hjertet og med et smil på læben.

Sådan vil vi også gerne have, at du får det. Det betyder ikke, at vi ikke tager din situation alvorligt. Det gør vi. For vi ved, hvor hårdt det er at sidde fast i et ødelæggende tankemønster og ikke kunne komme videre. Derfor gør vi os meget omhyggelige med at lytte til dig og give dig de redskaber og øvelser, der passer til dig, så du kan leve et liv med færre bekymringer, et lettere hjerte og med et smil på læben igen.

Læs mere om hvordan vi hjælper dig som privatperson i Metahuset her.

For skoler og institutioner

Giv dine elever og ansatte et stærkere fundament (foredrag, workshops og skræddersyede forløb)

Vi har flere tilbud til forløb og workshops skræddersyet til efterskoler, folkeskoler, privatskoler, opholdssteder og andre institutioner, der arbejder med børn og unge mennesker. En workshop kan være med til at skabe den rigtige bevægelse og klæde unge og voksne på til at udvikle mere hensigtsmæssige tanke- og adfærdsmønstre til gavn for alle omkring dem.

Læs mere om, hvordan vi hjælper efterskoler, folkeskoler, privatskoler, opholdssted, osv. med at skabe øget trivsel i Metahuset her.

Metahusets sociale profil

Metahuset har en mission om at aktivt deltage i samfundet på både lokalt, regionalt og på sigt nationalt niveau. Vores mål er at udbrede og gøre den metakognitive metode tilgængelig for så mange som muligt, så de kan drage fordel af dens potentiale. Det betyder meget for os, at så mange som muligt får adgang til de samme redskaber, så de kan forbedre verden sammen med os. Det betyder meget for os.

Vi gør det ved at dele vores viden og samarbejde med forskellige partnere inden for det kommunale område, i foreninger som f.eks. fodboldklubber og ungdomsklubber samt der, hvor sårbare borgere ofte opholder sig eller har regelmæssig adgang.

Konkret tilbyder vi vidensdeling gennem præsentationer og oplæg til ledere, udførere og brugere, samt gennem rådgivning og sparring med ledere og udførere. På denne måde arbejder vi aktivt på at sprede viden om den metakognitive metode og dens fordele. Du kan være med på vores mission ved at dele denne hjemmeside med dit netværk eller kontakte os, hvis du gerne vil have os på besøg. Så siger vi tak.

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail: kontakt@metahuset.dk, på telefon: 42 700 198 eller booke en gratis forsamtale direkte i vores kalender her.

Leder du efter en stress coach i Vejle og omegn? Vi kan hjælpe dig

Vi ved, hvor hårdt det kan være at være ramt med stress. Mange kommer til os efter forgæves at have prøvet at komme igennem deres stresssygdom med hjælp fra arbejdsgivere, den praktiserende læge eller psykologhjælp. Der er aldrig et stressforløb, der er ens. Din situation er anderledes end din kollegas eller nabos forløb. Derfor er det også vigtigt, at du sammen med en erfaren og veluddannet stress coach får et forløb, der passer til dig.

Læs mere om vores stressbehandling her