For private

Hos os i Metahuset får du hurtig hjælp af en professionel terapeut

Uanset hvor meget du føler dig fastlåst eller hvor knudret det hele er blevet for dig, så er der en vej til et lettere og mere bekymringsfrit liv. Det ved vi. Vi hjælper nemlig dagligt børn, unge og voksne, der kommer til os med stress, angst, depression, spiseforstyrrelse, OCD, lavt selvværd, søvnløshed, eksamensangst og helbredsangst.

Ofte har vores klienter prøvet rigtigt meget enten på egen hånd eller hos andre behandlere, eller også føler de sig ganske enkelt bare fortabt og aner ikke, hvordan de skal få det bedre. Hvis det er dig, så vil meget gerne tage en gratis forsamtale med dig og lytte til dig og din situation og sammen med dig finde en god løsning.

Du er altid velkommen til at booke en gratis forsamtale med en af os lige her

Sådan hjælper vi dig som privat kunde i Metahuset

Vi har forskellige forløb alt afhængig af din unikke situation. Fælles for alle vores forløb er, at de er meget effektive. Metakognitiv terapi er en effektiv og evidensbaseret terapiform, der skaber hurtige resultater.

Du kan læse mere om vores forskellige forløb her:

Metakognitive forløb med børn

Det er hårdt at se sit barn have det svært og ikke vide, hvordan man kan hjælpe som forældre. Hele familien er på overarbejde, og det gør ondt. Hvis dit barn lider af angst eller andre psykiske problemer, vil vi meget gerne hjælpe.

Læs mere om vores metakognitive forløb med børn og se, hvordan vi kan hjælpe dit barn og resten af familien her.

Metakognitive forløb med unge

Har du et ungt menneske i familien eller er du selv ung med angst, depression, stress eller bare føler dig overvældet af triste og angstprægede tanker, så er du ikke alene. Vi ved, hvor hårdt det kan være at være ung og kæmpe med så alvorlige tanker. Du eller din familie er altid velkommen til en snak hos os.

Læs mere om vores metakgnitive forløb med unge og se, hvordan vi kan hjælpe dig eller en i familien her.

Metakognitive forløb med voksne

Hvis du kæmper med angst, stress, depression og andre psykiske lidelser, kan det være svært (måske endda umuligt) at løse det på egen hånd. Måske har du prøvet?
Eller måske har du været i behandling andre steder, men falder tilbage i det samme ødelæggende mønster igen? Vi kan hjælpe. Og vi vil så gerne. For vi har set det virke på de fleste og ofte meget hurtigere, end du tror. Du er altid velkommen hos os.

Læs mere om vores metakognitive forløb med voksne og se, hvordan kan hjælpe dig her.

Hvad koster et metakognitivt forløb?

Et forløb hos os er ikke så dyrt, som sikkert tror. Du får altid en gratis forsamtale, før vi går igang. Det betyder også, at du lige kan mærke efter, og vi kan give dig den bedste vejledning til valg af forløb og antal sessioner. Vi forstår godt, at du gerne vil vide, hvad det koster.

Se hvad et metakognitivt forløb hos os koster her.

Coach, terapeut eller psykolog? Metakognitiv terapi kan hjælpe de fleste på kun 4-6 sessioner

Metakognitiv terapi repræsenterer en moderne, evidensbaseret tilgang inden for psykologisk behandling, der sigter mod at adressere psykiske udfordringer som stress og depression. En metakognitiv terapeut arbejder målrettet på at reducere den tid og energi, der bruges på bekymringer og tankemylder ved at hjælpe dig med at udvikle nye måder at håndtere negative tanker på. Metoden er så effektiv, at de fleste er symptomfrie på bare 4-6 sessioner.

Læs mere om den metoden og få metakognitiv terapi øvelser her.